Ce înseamnă de fapt familia?

De o grămadă de ori mi-am pus întrebarea asta. Tocmai pentru că nu ne alegem familia, de aici și curiozitatea mea.

Auzisem odată, când eram mai mică, că niciodată nu trebuie să îți fie rușine cu rudele tale, ci să te mândrești cu ele. Atunci nu am înțeles. Acuma, nici atâta!

Dacă la o anumită vârstă am înghițit teoria pe nemestecate, acum lucrurile nu mai stau la fel. Nu înțeleg de ce s-ar mândri cineva cu oamenii care fură sau cu cei care ucid, în fond și la urma urmei și ei sunt rudele cuiva, nu-i așa?

Eu mă pot mândri cu familia care chiar îmi este familie, cu cei care mă sună să vadă dacă mi-e bine și cei pe care îi sun să văd ce mai fac. Cei la care mă gândesc și cei la care le fac bucurii. Familia mea înseamnă pentru mine altceva decât o legătură de sânge sau un nume comun. Înseamnă afecțiunea aceea pe care o primesc când am nevoie și cea pe care o ofer fără constrângere.

Pentru că pentru mine, în general, familie egal cei care mă iubesc și cei pe care îi iubesc, îs curioasă ce înseamnă și pentru voi.

Fără frecare aveţi?

A fost deajuns un singur cuvânt şi ăla prins din zbor, pentru ca gândurile mele s-o rupă la fugă cu vreo optsprezece ani înapoi…

Eram cu Florin, antrenorul şi prietenul meu, la Sala Sporturilor din Iaşi pentru unul din antrenamentele ce le făceam împreună la acea vreme. Aşteptând noi să se elibereze spaţiul unde urma să ne desfăşurăm “artistic” atenţia ne este atrasă de o pereche ce îl căuta de zor pe administratorul sălii.

EL, o beizadea arogantă, încerca prin cuvinte puţine şi gesturi ample să o lămurească pe EA, că nu-i o paţachină grasă, plină de vopsele şi duhnind a parfum ieftin, atâta doar că nu i-ar strica puţină mişcare…

După minute bune în care, de voie de nevoie, am asistat la pregătirile în vederea transformării omizii în nimfă(pupă), a apărut în sfârşit administratorul sălii, moment în care beizadeaua a lovit apoteotic: “Prietene, caut şi eu pentru tovarăşa mea un club d’ăla de gimnastică aerodinamică…”

Acum, după atâta amar de vreme, o întrebare mă chinuie neuronal “o fi ieşit pe piată paraşuta aerodinamică?!

Cum să deblochezi un telefon mobil

Daca telefonul dvs. este blocat la operatorul dvs. actual și, dacă nu puteți remedia acest lucru, nu veți putea căuta pe scară largă o ofertă mai bună în toate rețelele.

Deci, cum puteți să vă deblocați telefonul și să alegeți cele mai bune oferte pentru SIM? Din fericire, raspunsul este de fapt destul de simplu.

Care sunt beneficiile unui telefon deblocat?
Pe lângă faptul că proprietarul telefonului poate sa aleaga orice retea doreste, există alte câteva motive pentru care ați putea dori să vă deblocați telefonul mobil chiar înainte de încheierea contractului.

Dacă plecați în străinătate, de exemplu, s-ar putea să doriți să utilizați o cartelă SIM locală în timp ce vă aflați acolo pentru a evita taxele mari de roaming. Sau dacă ați decis să vă vindeți telefonul, atunci probabil veți primi mai mulți bani și telefonul va avea un interes mai mare pentru ca poate fi utilizat gratuit cu orice rețea.

Am permisiunea de a debloca un telefon mobil?
Nu este nimic ilegal în a vă debloca telefonul. Este al tău și ai dreptul să îl folosești în orice rețea.

Cu toate acestea, există șanse mari ca deblocarea telefonului să vă încheie garanția, așa că cel mai bine ar fi să așteptați până când ajungeți la sfârșitul contractului și sunteți gata să părăsiți furnizorul.

Cum îmi deblochez telefonul mobil?
Vă puteți asigura că telefonul dvs. are nevoie de deblocare inserând o cartelă SIM dintr-o altă rețea în telefonul dvs. mobil. Dacă este blocat, va apărea un mesaj pe ecranul de pornire.

Care este cea mai buna metoda de deblocare?

Există site-uri web care vă oferă coduri de deblocare, dar este o idee bună să citiți recenziile și să vedeți cât de eficiente sunt. Metoda gasita de noi este Unlockpedia deoarece ofera coduri de deblocare gratuit, in cateva minute.

Am comparat cu mai multe servicii de deblocare, si Unlockpedia a fost cel mai eficient. Plus ca sunt destule website-uri care ofera deblocare contra cost. Daca nu vreti sa platiti pentru un cod de deblocare, trebuie doar sa urmati pasii aplicatiei respective. In primul rand, aveti nevoie de codul IMEI al telefonului, prin intermediul lui se va genera si codul necesar deblocarii.

Dupa ce primiti codul, veti primi si instructiunile de folosire, totul este foarte usor. Nu aveti nevoie de cunostiinte tehnice. Este cea mai buna metoda de deblocare pentru orice retea de telefonie mobila.