Sfânta treime a machiajului minimal

Eu nu prea mă machiez. Cei (cele) din jurul meu zic că eu nu mă machiez deloc, eu zic că ba da, așa un pic. Pentru că am și eu 3 produse pe care le folosesc atunci când (nu) mă machiez:

  • rimel;
  • blush;
  • balsam/ruj/gloss.

Eu dacă am de ales între a dormi și a mă machia, well… cred că ați ghicit ce aleg, nu?

De asta m-a amuzat reclama de mai jos, pentru că mă identific cu tipa, care e și ea un fel de Speedy Gonzales.

Deci zic eu că-i destul de mișto că nu se promovează gagici cu machiaj super încărcat, ci fete naturale, care se evidențiază prin acel ceva.

Probabil nu-i toată lumea de acord cu mine și n-aș vrea să leșine vreo bloggeriță de beauty (deși nu-s sigură că mă citește vreuna, dar eu zic că pentru toată-ziua-bună-ziua un machiaj de 5 minute e ideal. Nu se întinde urât, nu curge și scoate în evidență frumos trăsăturile.

Iar eu, vara mai ales (și toamna, iarna ȘI primăvara), mă simt cel mai bine machiată simplu. Știu că toate-s la locul lor, că tenul meu arată bine, pentru că e îngrijit și că oricum arăt mai odihnită și am ochi mai frumoși dacă dorm 60 de minute în loc să mă machiez în alea 60 minute.

Deci, fetelor, mai multă atenție sfintei treimi a machiajului (rimel/blush/balsam de buze), odihnei și îngrijirii.Cred că nu există truc mai bun pentru piele frumoasă și pentru încredere.

Despre nimic și de toate

Știți cum e și cu Seinfeld, serialul ăla despre nimic?

Așa și cu mine. S-au adunat o grămadă de chestii de care vreau să povestesc, începând de la machiaj, terminând cu Garfield, pisoiul musafir, despre cum am revenit la a scrie de pe laptop și multe, multe altele.

Și eu, care credeam că nu voi scrie niciodată o postare despre cum vroiam să scriu altă postare interesantă, o fac. Mea culpa. Am fost destul de ocupată în ultimele zile și am ajuns să mă ocup de blog mai greu, mai ales că fără laptop mi-e peste mână.

Pe deasupra, am și reușit să-mi șterg agenda telefonică. Aproape toate contactele. Mi-au rămas 13. Nici măcar numărul mamei mele nu l-am avut, ca să o sun de dimineață de ziua ei. Și tot de ziua ei, nu și-a primit cadoul nici acum, pentru că e într-un colet care se pare că nu știe drumul spre Timișoara.

Mai un pic și vă zic de aventura Garfieldiană, cu cel mai frumos pisoi. Și de alte chestii faine, unele de cumpărat, altele nu (dragostea de pisică-i gratis!).

Până atunci, și eu ca persoana care a gândit propoziția din poză: WTF?

P.S. Măcar îs cu 8 cărți înainte în reading challenge, lăuda-m-aș!