Tabla striata aluminiu – aplicatii în domenii multiple

Tabla striata aluminiu – aplicatii în domenii multiple

Tabla striata aluminiu reprezinta echilibrul perfect dintre lejeritate si rezistenta. Este apreciata în special pentru faptul ca acopera suprafete verticale sau orizontale si datorita aspectului sau antiderapant sau chiar decorativ.

Tabla striata aluminiu prezinta serii de cinci striatii care îi permit sa aiba o suprafata aderenta extrem de utila în mediul umed exterior. Un tratament de suprafata îi permite sa reziste mai bine la coroziune. Aplicatiile pentru tabla striata aluminiu sunt numeroase. Datorita caracteristicei sale anti-rugina, tabla striata aluminiu poate fi folosita pentru a acoperi scarile o rampa sau chiar pentru a acoperi o parte a unui perete.

Tabla striata aluminiu o poti gasi în dimensiuni foarte diferite… uzual de la 1×2 metri pana la 3×6 metri si cu grosimi de la 1mm la 6 – 8 mm. Toate acestea le poti achizitiona usor de la depozit materiale de constructii. Tabla striata de aluminiu este apreciata datorita lejeritatii si robustatii sale. Caracteristica sa anti-rugina îi permite sa reziste la o utilizare îndelungata si eficienta în intemperiile mediului exterior. Suprafata sa este alcatuita din striatii care ofera o aderenta buna. Majoritatea tipurilor de tabla aluminiu striata sunt antiderapante.

Care sunt avantajele oferite de tabla striata aluminiu?

  • Usoara;

  • Robustete;

  • Rezistenta crescuta la intemperii;

  • Rezistenta la coroziune;

  • Manipulare facila;

Toate aceste avantaje fac din tabla striata aluminiu un material ideal pentru un numar mare de lucrari si aplicatii.

Tabla striata aluminiu este utilizata în special pentru protectia suprafetelor orizontale si verticale precum pereti sau colturi de pereti datorita unei corniere. Este interesanta folosirea unei table striate aluminiu pentru pragul unei usi pentru a se evita alunecarea atunci când afara ploua sau ninge. Drept urmare se poate folosi fara probleme ca învelis pentru sol fiind perfecta pentru siguranta oamenilor, mai ales în medii si zone de circulatie cu trafic important: intrarile în atelier, rampe pietonale sau treptele unei scari.

Pentru a te asigura de faptul ca tabla striata aluminiu se va adapta perfect nevoilor si cerintelor tale, tabla se poate taia la cerere, la marimea dorita.

Tabla striata aluminiu se poate folosi cu deosebita usurinta de oricine. Se mai poate folosi la placarea interna si externa a spatiilor comerciale si birourilor, dar si la fabricarea containerelor si cutiilor. Se mai poate folosi si în industria auto, în industria publicitara, pentru constructii civile interne, pentru suprafete plane si podele si în realizarea rampelor de acces pentru masini sau bazinele de înot.

Aplicabilitatea decorativa si prevenirea alunecarii fac ca tabla striata aluminiu sa beneficieze de o arie larga de raspândire si o aplicabilitate variata în foarte multe domenii.