Să fie dublă personalitate ?

Părul scurt/periuță mă avantajează și asta mi-au spus-o și alții, poate de asta am ajuns să nu-l suport nici un pic mai mare.

Chiar dacă nu am o frizură complicată și greu de executat, prefer să merg mereu la același frizer … să nu fiu nevoit să explic mereu cum și ce. Chiar dacă pare absurd și probabil aș putea să mă tund și singur dacă mă chinui, m-am tuns și pe la alții … care au ratat la maxim felul în care trebuiau să mă tundă.

Să revin la titlu și la ideea de la care am pornit. Nu mă mai tunsesem de anul trecut :), înainte de revelion, așa că am fost azi la frizeria la care merg de obicei de vreo 5 ani, toate doamnele/domnișoarele de acolo m-au tuns măcar de 3 ori. Am ajuns acolo și era un singur scaun liber, la care stătea o dudie care nu mă mai tunsese până acum … nu aveam chef să aștept așa că m-am lăsat pe mâinile ei, nu m-a tuns rău, chiar sunt mulțumit. Dar cred că avea o problemă de vorbire … sper că nu de personalitate. Citește în continuare „Să fie dublă personalitate ?”

Prostia doare

… Și dacă ești beat doare și mai mult.

Dacă tot e weekend, să vă destind puțin cu o întâmplase amuzantă. Nu, nu eu sunt personajul principal … să zicem că sunt doar povestitor.

Renunț la introducerile din poveștile de adormit copiii și trec direct la conținut. Spre rușinea mea am trecut cam rar pe la facultate anul ăsta și acum chiar îmi pare rău că am pierdut unele evenimente care meritau văzute. Locul de fumat în facultate este pe casa scarii, mai exact doar între etaje, că acolo sunt geamuri și scrumiere. În rest, toată facultatea este “tapetată” cu fumatul interzis însoțit de amenințătoarele amenzi în bani și ore de muncă în folosul comunității. Citește în continuare „Prostia doare”