Madi

Nu ştiu de ce am ales să scriu despre Madi azi însă o voi face.
Madi e sora mea (mulţi ştiaţi asta). Ea mi-a fost mereu alături, ca o soră adevărată ce este..pot spune că mi-a fost ca o a doua mamă. Când eram mică normal că o sâcâiam şi, dimineţile din timpul săptămânii erau un chin pentru ea deoarece trebuia să mă ducă la cămin iar eu nu vroiam să merg.. într-un final reuşea să mă îmbrace însă când ajungeam la cămin începeam să plâng pentru că nu vroiam să rămân singură acolo (nişte colegi mă speriaseră la un moment dat şi aveam nişte pitici pe creier).

Madi..m-a ajutat mereu cu drag şi chiar dacă uneori nu îi spun cât de mult o iubesc ea ştie asta.
E cu 10 ani mai mare decât mine însă e cea mai bună soră din lume 🙂
Fiind mezina, trebuia să mă ia cu ea peste tot.

Madi e un bun sfătuitor, şi mereu are dreptate. Este mereu veselă şi îţi dai seama când are ceva chiar dacă nu îţi spune..

De aproape 9 luni este mămică. David, este copilul pe care şi l-a dorit mereu şi nu cred că există persoană mai fericită ca Madi. La nunta ei, radia de fericire, a avut un zâmbet larg pe faţă toată ziua (şi noaptea), iar în ochii ei puteai citi fericirea.

Aşa a fost Madi mereu şi aşa e şi acum. Cât m-a ajutat ea (şi faptul că a învăţat la aceeaşi şcoală, acum la aceeaşi facultate) nu m-a ajutat nimeni.

Mulţumesc pentru tot sormea :*..mi-e dor de tine!

Zile fara scop

Astazi a fost o zi de relaxare, am rezolvat cateva probleme la niste proiecte, citit putin pentru facultate, maine am examen tampit si fara scop. Cu cat am inaintat in facultate, cu atat mai mult mi s-a parut ca tot ce fac e degeaba, o pierdere de timp per total si din pacate nu m-am inselat.

Sa luam examenul de maine, materia Modelarea si simularea proceselor industriale, unde subiectele sunt aproape cunoscute, profesorul ne va intreba cum vedem sistemul Scufita Rosie sau Alba ca zapada. Pentru cei care inca nu stiu, sunt la Inginerie, calculatoare. In incercarea profesorului de a parea “cool” sau cel putin “diferit” fata de colegii sai, profesorul incearca sa ne dea subiecte neobisnuit de absurde si subiective. La astfel de subiecte nu exista raspuns corect, ci raspuns pe placul profesorului, ceea ce nu mi se pare deloc normal, nu sunt la Litere si nici nu vroiam vreodata asa ajung.

In fine, sunt satul de facultatea asta, inca regret decizia de a nu merge la Cluj Napoca la facultate, impins de familie am acceptat sa vin la Sibiu, pentru motive comune. Nu stiu ce a fost in capul meu, de obicei fac ce vreau eu, dar atunci am avut un moment de slabiciune, acele scarbe de momente in care te gandesti sa fie bine pentru toata lumea, cand de fapt trebuia sa fie un moment egoist in care sa-mi pun interesele inainte. Nu am facut-o si azi regret. Learn from it. Citește în continuare „Zile fara scop”