19 decembrie 2019

Azi am fost în Iaşi. hi hi hi, ha ha ha, ajung la departament.
De acolo mă trimite la Oficiul Juridic pentru o ştampilă.. Ok.. erau vreo 3 persoane înaintea mea. Era vreo 11. aştept, aştept, aştept.. pe la 12 jumate ne trimite cineva la director că poate ştie dacă vine cineva sau nu. bun, se duce o tipă..o dă secretara sau ce era afară din birou “Nu ştim! “. Bun..mai stăm noi vreo oră şi vine un domn (ţin să menţionez că pe hol erau doar vreo 3 scaune iar noi eram vreo 7, 8 persoane .. din care cei care nu prinseseră loc pe scaun stăteau pe jos..se uita lumea la noi ciudat 🙂 ) ma rog..) .

Drăguţ domnul ne întreabă dacă avem treabă la oficiul juridic .. zicem noi “da” şi el sec “hmm..aşteptaţi puţin!” coboară el.. ne lasă acolo şi revine peste vreo 5 minute : “doamna nu mai vine azi e în concediu încă 2 zile dar mergeţi la departament” 🙂 ) deci, am stat vreo 2 ore să aşteptăm (2 aşteptau de pe la 10) ca să ne zică într-un final un domn să lăsăm totul la departament. Mă rog..a trecut..eu mă resemnasem deja şi am zis că trebuie să stau până a doua zi etc. Uite că am rezolvat într-o zi 🙂 .

M-am întâlnit apoi cu Anny (îmi fusese dor de ea. plus că nu o mai văd până mă întorc..stau şi prost cu banii şi nu îmi mai permit drumuri iaşi-piatra neamţ), am mers la un suc cu ea şi cu 2 foste colege de cameră.
Am povestit. am râs. a fost drăguţ.

keith

Keith.. Ioana mi-a spus “uite-te la filmul asta si ai sa bocesti; oh well.. de obicei nu plang la filme insa cand am vazut prima oara filmul asta mi-au dat lacrimile..nu stiu de ce..probabil pentru ca ma gandeam la el..
uneori am impresia ca viata mea e un film…viata fiecaruia este un film in care el este protagonistul.

filmul nostru nu a avut un happy ending (aici ar merge melodia de la mika-happy ending) si viata mea nu e un film (sau o carte)in care sa ma indragostesc de iar apoi unul dintre noi sa plece.. nu e un film cu happy ending, nu e un film in care sa ne indragostim unul de altul si sa imi simti lipsa, in care sa iti para rau pentru ca m-ai ranit!..este doar un film in care se intampla atatea lucruri cu care tin pasul .. nu ma plang!

Am o viata plina, agitata, am cunoscut multe persoane si voi cunoaste altele, am calatorit, am cateva persoane care ma iubesc si, cand ma uit in urma pot spune ca am facut ceva cu viata mea. Logic, nu lipsesc prostiile, copilariile pe care le regret insa, asta este..nu am cerut o viata perfecta! si, micile lipsuri pe care le-am avut, problemele , piedicile pe care le-am intalnit m-au maturizat. Deci, nu ma plang.

Filmul Keith merita vazut..a devenit unul dintre preferatele mele.
Deschide inima si primeste-o in viata ta, primeste-o langa tine.Ai grija sa nu pierzi pe cineva care merita.. desi,cine merita nu o/il pierzi niciodata. va fi mereu acolo pentru tine, si cand ai sa vrei sa-ti ceri scuze.. stii inca astept ziua aia chiar daca va dura o saptamana, o luna, un an, trei, cinci..astept ziua aia!
So..vizionare placuta 🙂 si, poate invatati ceva din filmul asta