iPhone 11 este telefonul de care ai nevoie.

Am folosit modelul iPhone 11 timp de o săptămână și iată ce am descoperit. Este extrem de rapid în ceea ce privește încărcarea aplicațiilor, sesiuni de fotografie, joc intensiv și alte treburi normale de zi cu zi.

Apple are control deplin asupra hardware-ului și software-ului (iOS). Cu o integrare atât de strânsă, performanța iPhone 11 este mult mai bună decât oricare dintre rivalii Android cu tehnologie Qualcomm Snapdragon 855 de pe piață.

Îmi place modul întunecat la nivelul întregului sistem. Interfața din punct de vedere vizual a fost îmbunătățită și, de asemenea, economisește durata de viață a bateriei. Singurul defect ca sa zic asa, a fost faptul ca a telefonul a venit codat si a trebuie sa folosesc asa numitul iPhone 11 unlock code pentru a avea acces si la o alta retea.

Un alt aspect al iOS 13 care mi-a plăcut este securitatea confidențialității utilizatorului. M-a ajutat să urmăresc aplicații precum Google Maps și altele, care par să urmărească mișcările mele chiar și atunci când nu le folosesc și, de asemenea, acum Apple a obligat dezvoltatorii de aplicații să solicite permisiunea utilizatorului pentru orice.

Am fost nedumerit când aplicația BookMyShow mi-a cerut să accesez conectivitatea Bluetooth. Aparent, folosește informațiile care caută un dispozitiv Bluetooth pentru a obține date mai precise despre locația utilizatorului și astfel încât să poată oferi informații precum cel mai apropiat teatru și ce film afișează.

Acesta este un pas binevenit de la Apple și ne va ajuta să ducem o viață privată sigură. Dacă vreau să vizionez un film, mai degrab deschis singur aplicatia si il caut. Nu am nevoie de o aplicație care să-mi sape prin informațiile personale fără știrea mea și să-mi recomande să vizionez un anumit film.