Revenire

Cât de cât fără forţă… momentan e liniştită.

De ce?

E grele în continuare. Câte un mic motiv de fericire se strecoară, pentru început, sunt independent de cabluri acum, stau pe net si de pe budă. Şi multi sunt încântaţi de asta. Alt motiv? Păi mai devreme a fost petrecerea pentru ziua lui Dragoş.

Va fi super hai…

Hai…

Cu laptopu’ că cei de la local nu asigură muzica. Ok…se rezolvă cu ceva mârâit. Ajuns acolo pune-te nene pe refăcut cablările că gigi tractoristu’ configurase sistemu’ înaintea mea, se rezolvă şi asta.

Gata omule, punem pe bairamit, muzică avem, sală avem, băutură avem, mâncare aproape avem; Perfect!

Numai invitati n-avem, da las’ că apar ei. Şi au apărut, majoritatea la vreo 30-45 minute întârziere. Aparent niciunu din însoţitori nu citise cartea de o terminaseşi recent: “Cum să fii un gentleman – mic tratat de eleganţă”. Cu chiu cu vai se pune petrecerea în mişcare, invitaţii muuuult mai putin decat prevăzut, fete emotive, şi cu gânduri de a pleca devreme acasa…. jale. Se făcu 3 dimineaţa şi am vazut cum au început pregătirile să o intinda gazda, ce rost o avea să mai stăm cu prezenţa pe acolo? Împachetareaaaa

Adunat tot, reconectat sistemu’ la dotările lor ultra mega, giga, etc… zis “Bună dimineaţa” şi plecat. Pe jos normal, condus confidenta pe tocuri acasă. Trebuia cumva să ne revenim nu? Nu ştiu din ce, dar trebuia. Şi uite aşa am făcut un plus de vreo…5 km până acasă. Distanţa şi perioada de revenire au fost pentru ceferist, în care si-a revenit de tot bateria de telefon si a adormit. Acu e la reabilitare şi îşi revine uşor.

Câte idei, mesaje, vise şi planuri n-au avut loc in seara asta cam dezorganizată. Oricum ar fi: “La mulţi ani beţiv” (se ştie el) şi să ne trăieşti, să mai organizezi aşa să mai fac ceva planuri şi idei. 😀 (se ştie el), să mai am parte de dansuri plăcute cu cineva (se ştie ea şi abia aşteaptă să citească articolul ăsta).

Bună dimineaţa, te iubesc…zi de zi…de tine, mă îndragostesc (se ştie ea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *