Nodame Cantabile

El e Domnul Perfectiune. E cel mai bun student al Conservatorului, membru al unei bogate familii de muzicieni, frumos si carismatic. Fara indoiala, ar putea ajunge unul din cei mai mari dirijori ai lumii.
Ea mananca mult, e obsesiva, traieste intr-o cocina si miroase ciudat. La Conservator face ore cu renumitul profesor pentru studenti slabi. Scoate interjectii ciudate si se uita la emisiuni pentru copii. Cea mai mare ambitie a ei e sa devina educatoare.

El e mandru din cale-afara si ii dispretuieste pe majoritatea celor din jurul lui. E macinat de temeri ascunse de care nu poate/ nu indrazneste sa scape. Ea canta dupa ureche, fara sa se uite macar pe partituri. Pentru ca ii place si crede ca muzica trebuie cantata cu inima.

El e excelent in tot ce face, ea e impiedicata. El e ambitios, ea cu capul in nori. Ea il admira si il iubeste. El e uluit de usurinta cu care ea canta la pian si il scoate din sarite modul in care-si iroseste talentul. Ea il face de ras. El ii face mancare.

Cei doi sunt aproape nedespartiti, dar nu formeaza un cuplu. Sunt un duo ciudat si paradoxal pentru majoritatea. Se completeaza reciproc si se schimba unul pe altul.

Da, exista anime-uri cu muzica clasica. Si uitati-va la el, daca aveti ocazia. Nu veti regreta 🙂