keith

Keith.. Ioana mi-a spus “uite-te la filmul asta si ai sa bocesti; oh well.. de obicei nu plang la filme insa cand am vazut prima oara filmul asta mi-au dat lacrimile..nu stiu de ce..probabil pentru ca ma gandeam la el..
uneori am impresia ca viata mea e un film…viata fiecaruia este un film in care el este protagonistul.

filmul nostru nu a avut un happy ending (aici ar merge melodia de la mika-happy ending) si viata mea nu e un film (sau o carte)in care sa ma indragostesc de iar apoi unul dintre noi sa plece.. nu e un film cu happy ending, nu e un film in care sa ne indragostim unul de altul si sa imi simti lipsa, in care sa iti para rau pentru ca m-ai ranit!..este doar un film in care se intampla atatea lucruri cu care tin pasul .. nu ma plang!

Am o viata plina, agitata, am cunoscut multe persoane si voi cunoaste altele, am calatorit, am cateva persoane care ma iubesc si, cand ma uit in urma pot spune ca am facut ceva cu viata mea. Logic, nu lipsesc prostiile, copilariile pe care le regret insa, asta este..nu am cerut o viata perfecta! si, micile lipsuri pe care le-am avut, problemele , piedicile pe care le-am intalnit m-au maturizat. Deci, nu ma plang.

Filmul Keith merita vazut..a devenit unul dintre preferatele mele.
Deschide inima si primeste-o in viata ta, primeste-o langa tine.Ai grija sa nu pierzi pe cineva care merita.. desi,cine merita nu o/il pierzi niciodata. va fi mereu acolo pentru tine, si cand ai sa vrei sa-ti ceri scuze.. stii inca astept ziua aia chiar daca va dura o saptamana, o luna, un an, trei, cinci..astept ziua aia!
So..vizionare placuta 🙂 si, poate invatati ceva din filmul asta