Aiurea

Afara ploua de doua zile. E intuneric si e frig. In dreapta o lumina difuza, in stanga o cana mare, aburinda, de ceai negru englesc. Ceai bun, cel mai bun. Maneci prea lungi imi acopera podul palmelor in momentul in care tastez. E cald. Ma joc si ascult un post de radio ciudatel care vine “la pachet” cu jocul. Online.

Am chef de vazul apusul de pe platou, din Bucegi, dar e doar o dorinta solitara. Singura nu ma duc. De ce nu merge nici un telefon de la cabana ? Oameni pe care nu-i cunosc si care nu ma cunosc ma streseaza. Get a life ! Imi trebuie o cutie sa trimit un cadou prin posta. Toate sunt ba prea mari, ba prea mici. Lumanari cu miros de vanilie pe masa si telefon fara baterie. M

aine ma duc sa salvez un brad din Carrefour. Il iau si il plantez in gradina. Mai sunt 8 luni jumate si deja nu mai am rabdare. Visez doar Viena, Paris, Londra, Dublin, Amsterdam. Vreau si Stochkolm. Plicitseala si planuri mari. God kväll. Vreau sa vad un film bun. Decent, dragut si amuzant. Greu. Cadouri, cadouri, cadouri. E luna cadourilor. Can I open them, mommy ? Buzy. Trebuie sa fac ordine pe birou. N-am chef.

Sunt doar eu sau e doar leneveala specifica sezonului ? 40 de favourites in playlist-ul youtube. Lame. Pentru sanatatea dumneavoastra evitati consumul de bla, bla, bla. Am racit si nu mai am Nurofen. N-am fiert destul pastele si le-am mai si varsat pe mine. Fantastic ! M-am plictisit, dar am mai spus-o o data.