Zile fara scop

Astazi a fost o zi de relaxare, am rezolvat cateva probleme la niste proiecte, citit putin pentru facultate, maine am examen tampit si fara scop. Cu cat am inaintat in facultate, cu atat mai mult mi s-a parut ca tot ce fac e degeaba, o pierdere de timp per total si din pacate nu m-am inselat.

Sa luam examenul de maine, materia Modelarea si simularea proceselor industriale, unde subiectele sunt aproape cunoscute, profesorul ne va intreba cum vedem sistemul Scufita Rosie sau Alba ca zapada. Pentru cei care inca nu stiu, sunt la Inginerie, calculatoare. In incercarea profesorului de a parea “cool” sau cel putin “diferit” fata de colegii sai, profesorul incearca sa ne dea subiecte neobisnuit de absurde si subiective. La astfel de subiecte nu exista raspuns corect, ci raspuns pe placul profesorului, ceea ce nu mi se pare deloc normal, nu sunt la Litere si nici nu vroiam vreodata asa ajung.

In fine, sunt satul de facultatea asta, inca regret decizia de a nu merge la Cluj Napoca la facultate, impins de familie am acceptat sa vin la Sibiu, pentru motive comune. Nu stiu ce a fost in capul meu, de obicei fac ce vreau eu, dar atunci am avut un moment de slabiciune, acele scarbe de momente in care te gandesti sa fie bine pentru toata lumea, cand de fapt trebuia sa fie un moment egoist in care sa-mi pun interesele inainte. Nu am facut-o si azi regret. Learn from it. Citește în continuare „Zile fara scop”