This is such a crock of shit

Asta a spus Al Pacino când intepreta pe colonelul orb cu limba ascuţită în momentul în care a văzut ce tâmpenii fac unii.

De ce spun eu asta?

Păi să vedem, mi-am propus pentru după amiaza şi seara de azi să revin la bătrânul GTA San Andreas şi să aduc ceva noutăţi. Prima a fost patchul Hot Coffee. Patch care de fapt nu e patch, e doar o deblocare a unor părţi ale jocului dezactivate de producători înainte de a-l scoate pe piaţă. Ce face? Păi, când te invită gagica la “o cafea”… nu rămâi cu un cadru al casei zguduit, ci intri la “o cafea” şi te implici în servitul ei. O picanterie mică, dar foarte distractivă. (Ok, poate nu e pe gustul cuiva care află ce faci în jocul ăla ) Citește în continuare „This is such a crock of shit”

Curse

După cum ştiţi, puţini sunt cei care se bucură de o cursă mai mult ca mine, însă astăzi m-am întrecut pe sine. Ziua supradimensionată, călduroasă, cu coadă la bancă am văzut ceva ce m-a minunat, cai putere, sunete de motoare fioroase, mulţimea animată, depăşiri senzaţionale… toate, legal! Citește în continuare „Curse”

Honey, i’m home…

Bine, sună mai sec acum, ultima oara a sunat mai bine că era cineva care aştepta să audă asta. Acum era doar căsuţa mea. A, da, era şi grasu pe acolo.

Plecat de la 5:45 şi ajuns aici la 6:45 comod în stânga faţă a unei maşini decente. Te-ai aştepta ca la ora aia să fie relativ liber drumu, nici vorba… şi unde e ceva trafic, inevitabil sunt şi aproape şoferi. Vârful de gamă din dimineaţa asta a fost o tanti, blondă, la volanul unui Audi fără un stop şi fără un far. Obosea claxonu’ de atâta tatonaj să nu mai mearga doamne pe mijlocul drumului la 70 în afara localităţii… Alte nimicuri precum schimbatul direcţiei fără semnalizare, proiectoare aprinse, faza lungă d-aiurea sau ajustată prost nu mai au rost să fie dezvoltate. Citește în continuare „Honey, i’m home…”

Regulamentul baiatului finuţ de la bodegă

1. Orice fel de aniversare, zi de sfântu valentin sau alte asemenea nu este, după mine, ocazia specială de a găsi iar cadoul perfect.

1. Uneori nu mă gândesc la tine – ÎNVAŢĂ SĂ TRĂIEŞTI CU ASTA!

1. Nu reţin date. PUNCT

1. Eu, ca majoritatea bărbaţilor, avem maxim 4 perechi de încălţări. Ce te face să crezi că din 30 de perechi mi-aş da seama care vine mai bine cu rochia ta? Citește în continuare „Regulamentul baiatului finuţ de la bodegă”